Горанов: Борисов ще е премиер!

0
Борисов е безалтернативно премиер, друго говорене са само слухове и вдигане на цената на по-малките партии
Борисов е безалтернативно премиер, друго говорене са само слухове и вдигане на цената на по-малките партии Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов оглавява преговорите за съставяне на правителство.

Това заяви пред журналисти Владислав Горанов пред централата на ПП ГЕРБ, предаде Агенция "Фокус".

Горанов поясни, че той, Цветан Цветанов, Томислав Дончев и Делян Добрев са останалите членове на преговорния екип от страна на ГЕРБ. "Моята задача е да намерим правилния баланс между отделните партньори в една бъдеща коалиция, която да подкрепя или да участва в управлението. Бойко Борисов е признат в цяла Европа и за нас е безалтернативно той да е премиер, друго говорене са само слухове и вдигане на цената на по-малките партии", добави Горанов.

По думите му в централата на партията се провеждат серия от работни срещи с цел предизборната програма на ГЕРБ да бъде превърната в управленска.

Той уточни, че се очертават приоритети и срокове за изпълнението им. Основен приоритет за ГЕРБ остава реформата в администрацията, съдебната и социалната сфера и образованието. Горанов добави, че предстои ГЕРБ да събере парламентарната група, с която в широк кръг да обсъди приоритетите си за реализация в 44-тото Народно събрание.

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари