Голям смях с бисерите от изборните бюлетини

0

Нови „зевзеци“ дадоха своя куриозен вот по бюлетините на Местните избори от 25.10.2015 и 01.11.2015 и взривиха от смях интернет потребителите!

Нова традиция свързана с  изборите  се появи в общественото пространство. Вече освен от кандидат студентски изпити и матури си имаме и изборни куриози.

Издънките на зевзеците не ни подминаха и на вчерашните избори 01.11.2015. Имаше какво ли не: от клетви и написани нови членове на листите до залепени презервативи по изборните бюлетини.

Ето кои са най-известните куриозни изцепки на вчерашните гласоподаватели, които разсмяха до сълзи интернет потребителите.

Започваме  с  издънката, която буквално „разби“ виртуалното пространство. Това е една бюлетина от Враца, на нея беше залепен кондом с отправен апел към управниците да не се размножават повече.

Следващият абсурд, който пък обра овациите на русофилите у нас е бюлетината, на която остроумен избирател беше добавил в  листата и „избрал“ името на руският държавен глава Владимир Путин.

Друг неизвестен зевзек е проявил своето странно чувство за хумор, дописвайки и избирайки актьора Чък Норис. С какви подбуди е направил това – само той си знае.

Има и гласоподавател, решил да изпише и избере името на своята лекуваща лекарка д-р Радева. Какво, как и защо го е провокирало да направи това ще си остане само загадка.

Поредният хит от изборните бюлетини на Местните избори  е на фен на страница във Фейсбук направена за едно куче, която се нарича „Кочи вишис“. Остроумният творец се е вдъхновил, че неговият фаворит е кочето (кучето) вишист и е дал своя вот за него.

Следващият зевзек пък е решил, че в бюлетината трябва да присъства Клубът на BMW България и най-старателно го е дописал  и зачертал, гласувайки за него.

Друг куриозен гласоподавател пък е  заявил „черно на бяло“, че няма да гласува за никого и за по-авторитетно се е подписал с името на световноизвестния писател Паулу Коелю.

Още един фен на фейсбук страница е решил да я популяризира чрез бюлетините от Местните избори и е запечатал своя куриоз на снимка. Какво ли е искал да каже или покаже с това може да обясни само той. Всякакви асоциации по повод как и защо – оставяме на вашето въображение.

Друг куриоз от  е на зевзек, пожелал да напише назидателно послание върху своята изборна бюлетина.

Следва страшната клетва на някой разлютен гласоподавател, която отправя незнайно към кого, но звучи зловещо. Факт е че, човекът си е направил труда да отиде, да си изчака реда и да пусне в урната своето свирепо проклятие.

Последния абсурден хит написан върху изборна бюлетина е на фен на МОЦИ. Вероятно става въпрос за румънския футболист Козмин Йосиф Моци, който понастоящем е централен защитник на българския ПФК Лудогорец.

Моци не за пръв път цъфва в изборните бюлетини дописан от някой фен.

Източник: sosnovini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари