Голям пожар във великотърновското село Шереметя

2
Гори жовотновъдна ферма
Гори жовотновъдна ферма

Голям пожар във великотърновското село Шереметя - пламнала е жовотновъдна ферма

Ферма край Арбанаси е пламнала тази вечер, като пожарът е локализиран в рамките на обора, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР - Велико Търново.

Сигнал за случая е получен около 21:30 ч. На местопроизшествието гасят 5 екипа от пожарните служби във В. Търново, Г. Оряховица и сектор СОД. Пострадали хора няма.

По първоначална информация има загинали животни. Пожарогасенето продължава. Причините тепърва ще се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Трудният БГ език
    Незнайно защо се употребява "загинали животни"!? Значението на думата "загинал" е по смисъл за човек - загинал на фронта, загинал геройски, загинал в битка, загинал за Родината, загинал в катастрофа и т.н. Може ли да загине животно или птица - загинала кокошка, загинал петел, загинала пуйка, загинала коза, загинало прасе, загинала крава и т.н.?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари