Голмайстор на Русия за Путин: Той преди много време си изгуби акъла

1
Този бивш охранител е начело на страна с ядрено оръжие вече 22 години, добави Олег Саленко
Този бивш охранител е начело на страна с ядрено оръжие вече 22 години, добави Олег Саленко Снимка: imago images

Влезлият в историята на световния футбол бивш национал на Русия Олег Саленко осъди военните действия на руската федерация в Украйна.

Някогашният нападател на “сборная” ще бъде запомнен с това, че с 6 попадения стана голмайстор на Мондиал 1994 заедно с Христо Стоичков.

Саленко е с баща украинец и майка рускиня, като е играл и за двата национални отбора.

“Животът никога не спира да ме изумява - заяви Саленко пред FanDay, цитиран от Спортал - Още през 1990 година чух за този бодигард (Владимир Путин - б.р.) на кмета на Санкт Петербург Анатолий Собчак. И този бивш охранител е начело на страна с ядрено оръжие вече 22 години. Ясно е, че още преди много време той си изгуби акъла. Същият е като Лукашенко, който управлява Беларус от 25 години. Американците отдавна взеха правилното решение относно президента: два мандата и най-много осем години.”

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    мандат
    Да де, ама търпяхме ББ и неговите хора 12 години да ни ходят по гърбовете и да ни изпразват джобовете. Истината никога не е една.
  • 0
    1
    Браво
    Браво. Смела и достойна позиция
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари