Голи миски на площада

0

Истински фурор предизвикват участничките в конкурса "Мис Бикини Ирландия".

Предизвикателните състезателки се снимат в полугола фотосесия в подкрепа на рака на гърдата. Еротичните снимки се разиграват по централните улици на Дъблин. Хладните есенни дни не пречат на цицорестите девойки да останат само по долнищата на банските си костюми. Колкото и усилия да полагат да не зъзнат, по настръхналите им тела проличава, че умират от студ.

Пищните красавици позират за обща снимка

"Беше доста хладен ден, но ние все пак сме професионалистки. Стиснахме зъби и показахме най-доброто от нашите тела", споделя една от 32-те участнички в надпреварата за най-секси мацка.
За късмет на добре навлечените минувачи сексапилните гърли не са охранявани и достъпът до тях е съвсем свободен. Тестостеронът по централните улици на Дъблин нарасна значително веднага след като миските се съблякоха. Мъже от различни възрасти зяпат стегнатите им дупета в захлас. Един велосипедист дори успя да се пребие, докато хвърля загорели погледи към едно от русите изкушения, вместо да си гледа пътя.

След като приключват със заснемането на кадрите, около бомбастичните момичета се събират тълпи от фенове, които искат да си направят по едно селфи с голите красавици.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари