Годеникът на Лена Бориславова: Съдбата постави на пътя ми една невероятна Жена

2
"Лена не се страхува, затова е толкова неудобна за мръсната машина", заяви Мирослав Иванов
"Лена не се страхува, затова е толкова неудобна за мръсната машина", заяви Мирослав Иванов Снимка: Фейсбук

"Лена не се страхува, затова е толкова неудобна за мръсната машина", заяви Мирослав Иванов

Депутатът Мирослав Иванов защити годеницата си Лена Бориславова си от нападките, които я обсипват напоследък, с пост в социалната мрежа.

"Приятели,

имах щастието съдбата да постави на пътя ми една Жена. Една невероятна Жена! Жена, в която се таи сила на хиляди слънца!

Жена, която не бяга от трудните решения и не се страхува да действа в името на каузата, в която вярва. Затова и е толкова неудобна за мръсната машина.

Мръсната машина повече от година лее помия върху нея. Но те не осъзнават колко по-високо над тях стои тя. Далече над тяхната дребнавост, пошлост и интелектуална немощ!

Завистта и малодушието са присъщи за мнозина. Страхът – също.

Страхът от Промяната. Защото в лицето на Лена, те виждат заплаха за тяхното мерзко съществуване.

Да се назовеш хъш, не те прави родолюбец.

Да пееш патриотични песни, не те прави герой.

Да се биеш в гърдите, не те прави мъж.

Имаше едно време един човек, който приковаваше хората пред телевизионните екрани. Имаше такъв човек. Отдавна. Вече не. Вече ги отвращава.

Но пък има една Жена, която е много повече от тях!

Lena Borislavova

Нас не ни е страх.", написа Иванов във Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    8
    Я тоя
    Този е щастлива амба
  • 4
    7
    До реалиста
    В тази държава така се успява пък десито и подцинкованата кофа няма да са сами я ,много канцеларски плъхове като теб на държавна заплата свиркаджий ,то и за друго не ставате де и гласувате за тиквун ,ако си една овца ще те мързи да се наведеш да се наядеш толкова сте некадърни и мързеливи за друго не ставате ,айде плъхове вие сте
  • -7
    6
    реалист
    Прекрасна млада, умна, решителна и амбициозна жена, която не се страхува да се бори за това в което вярва, неудобна за останалите мафиоти..
  • 7
    5
    робин худ
    Надявам се по коледа си си бил украсил колата подобаващо с рогца ,пък и Ленчето е искарала за някоя бензинова резачка ,пък и не само
  • 7
    4
    Празникът на Рогоносците.
    Депутатът Мирослав Иванов е кандидат-рогоносец в Академията на рогоносците. Да си рогоносец и да празнуваш – това го има само в Италия. Всяка година през февруари в Путиняно, област Пулия, се избира рогоносец на годината. За да бъдеш избран за такъв, трябва съгражданите ти да гласуват. Заедно с победителя обаче празнуват и всички останали рогоносци, участвали в надпреварата. Явно този ще празнува заедно с ортака си от Канада ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари