Глобиха украинец, ударил полицай в Пловдив

1
Наложило се полицаите да сложат белезници на чужденеца, но той оказал яростна съпротива - ритал, ръкомахал и псувал​
Наложило се полицаите да сложат белезници на чужденеца, но той оказал яростна съпротива - ритал, ръкомахал и псувал​ Снимка: Dunavmost

Наложило се полицаите да сложат белезници на чужденеца, но той оказал яростна съпротива - ритал, ръкомахал и псувал​

Украински гражданин се размина с глоба в размер на 300 лв. за оскърбително отношение към органи на реда и граждани в ресторант в пловдивския кв. "Кючук Париж".

На 8 октомври около 18:30 ч. в Първо районно управление е бил получен сигнал за чужденец, който се заяжда с клиентите в заведението, намиращо се на бул. "Скопие". На мястото били изпратени двама полицаи. С пристигането си те бързо установили мъжа, който се държал агресивно. Хвърлил найлонова торбичка на земята и когато единият униформен се навел, за да я вземе, го ударил с ръка в лицето, разказва вестник 24 часа.

Наложило се полицаите да сложат белезници на чужденеца, но той оказал яростна съпротива - ритал, ръкомахал и псувал. Това продължило и в патрулния автомобил и се наложило служителите на реда да извикат подкрепление.

Тъй като нарушителят не носил документи в себе си, екипът посетил адреса му. Съпругата му ги предоставила и станало ясно, че буйстващият мъж е украински гражданин. Той е бил задържан в Първо районно и му е съставен Акт за констатиране на дребно хулиганство.

Пред Районния съд в Пловдив украинецът признал вината си и съжалил за стореното. След като се запознали с всички факти, магистратите преценили, че глобата от 300 лв. е най-справедливото наказание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    2
    OTAN
    Мръсна руска подлога.
  • 6
    1
    †††
    Мръсни свини, украински! Ей затова Вова ги разрежда и занулява!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари