Главатарят на ИДИЛ е на крачка от смъртта

0
Той се намира на границата със смъртта, той е със счупени крака и опасни рани по другите части на тялото, които не му позволяват да се движи самостоятелно
Той се намира на границата със смъртта, той е със счупени крака и опасни рани по другите части на тялото, които не му позволяват да се движи самостоятелно Снимка: БГНЕС / Архив

Главатарят на ИДИЛ Абу Бакр ал Багдади се намира на границата на смъртта в една от полевите болници на екстремистите в североизточната част на Сирия, предаде Агенция "Фокус".

Това е съобщено от телевизионния канал Sky News Arabia, позоваващ се на заявление на високопоставен представител на МВР на Ирак, предава ТАСС.

Според директора на управлението за разузнаване и борба с наркотиците на иракското МВР Абу Али ал Басри, главатарят на терористичната групировка „се намира на границата със смъртта, той е със счупени крака и опасни рани по другите части на тялото, които не му позволяват да се движи самостоятелно“.

Служителят допълни, че „неотдавна Ал Багдади бе докаран в болница на ИДИЛ в района Ал Джазира в Сирия, разположен близо до границата на Ирак“. Според Ал Басри в момента главатарят на ИДИЛ „очаква своите последни дни“.  

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари