Германец бил замесен в случая със сготвената Ани!

0
Според събраната по разследването информация, Димитрина имала сериозни контакти с педофилска верига в Берлин
Според събраната по разследването информация, Димитрина имала сериозни контакти с педофилска верига в Берлин

Германска връзка се появи при разследването около малката Ани. Оказва се, че любовникът на майката Димитрина Борисова, германският бижутер Георг Щилер, бил замесен. Разследващите подозират участие на 50-годишния прелъстител в случая.

В момента властите в Гърция работят по версията, че възрастният мъж е уговорил майката да я прибере при себе си в Германия, но без детето. Момиченцето трябвало да бъде продадено за органи в Атина. Изискани са и видеозаписи от охранителни камери, запечатали Димитрина и бижутера, както и разпечатки от телефонните им разговори.

Полицаите са обърнали поглед към немеца, след като започват усилена работа по версията, че малкото момиченце е продадено за органи. Съмненията се засилват още повече и от събраната по разследването информация, според която Димитрина имала сериозни контакти с педофилска верига в Берлин.

Именно в немската столица живее и върти успешен бизнес със златни и сребърни накити и Георг Щилер. В края на март Димитрина пристига в бутика на ул. "Нойе Сонхаузер" в Берлин. В показанията си пред следователите тя заявява, че е отишла при приятеля си, за да вземе пари и да се премести заедно с Ани в Германия. Според близки до разследването обаче, това е част от добре измисления план на майката и бащата да продадат 3-годишното си дете. Бащата Станислав, който е известен сред гръцката гей общност като Сава и любовникът му травестит, също вземат дейно участие в схемата.

Версията бе наречена от адвоката на Димитрина Ставро Георгиу лишена от логика. Той е категоричен, че детето е мъртво, и че убиецът е бащата.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари