Гери-Никол ще се качи на русенска сцена като актриса

0
Варненската дива ще участва в постановката "Секс, наркотици и хип-хоп"
Варненската дива ще участва в постановката "Секс, наркотици и хип-хоп"

Певицата Гери-Никол ще се качи на театралната сцена следващия месец, сподели България днес. 

Варненската дива ще участва в постановката "Секс, наркотици и хип-хоп" и ще си партнира със свои колеги. Гери-Никол, която се включи и в "Революция Z", очевидно все повече иска да навлезе в артистичните среди.

Тя лично промотира афиша на постановката, която ще се играе през април. В нея участват още рапърите Слаш и Зипо. "Пиесата е забавна, но цялостното й послание далеч не е такова. Това е драматична комедия, в която всеки може да намери каквото иска", коментира синът на Сашо Дойнов.

Не е ясно каква е ролята на Гери-Никол и дали ще я гледаме за постоянно в пиесата, но предстои да разберем. Премиерата е на 11 април във Варна, а през май има още две представления - в Русе и отново в морската ни столица.

През 2017 година за "Революция Z" тя претърпя промени във външния си вид - смени цвета на косата си и отслабна. Новият й тъмен цвят на косата най-вероятно е именно заради пиесата.

"Вдъхновена съм да продължа да се развивам в седмото изкуство", коментира тя, с което провокира коментари, че може наистина да е решила да става актриса и да пренебрегне пеенето.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари