ГЕРБ внася законопроектът за мажоритарната система

0
Това ще бъде първият законопроект, който ще бъде внесен другата седмица
Това ще бъде първият законопроект, който ще бъде внесен другата седмица Снимка: БГНЕС

"Първият законопроект, който ще бъде внесен от ГЕРБ в началото на другата седмица, ще бъде законопроектът за мажоритарната система. Това заявих пред журналисти в Златоград. Това е поет ангажимент от ГЕРБ още в края на 43-тото Народно събрание. Надявам се, че предложенията ни ще срещнат парламентарна подкрепа. Длъжни сме да го направим, защото това е едно от обещанията, който поехме пред избирателите си по време на предизборната кампания. Ще направим всичко възможно да изпълним обещаното.

Вторият законопроект, внесен от ПГ на ГЕРБ, ще бъде за концесиите. За съжаление, след наложеното вето от президента Румен Радев, парламентът трябва да извърви отново цялата процедура по внасяне, обсъждане и гласуване, която в предишното Народно събрание продължи около година и половина – с дискусии с бизнеса, с НПО, със съответните институции. Ако този законопроект не бъде одобрен от парламента, България влиза в наказателна процедура.
Още в сряда ще бъде направено необходимото и областните администрации да заработят в обичайния за ГЕРБ ритъм – на високи обороти, за да имаме високата ефективност, да показваме видимите резултати, които достигат до хората."

Цветан Цветанов, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари