ГЕРБ-СДС регистрираха листата си за Русе

1
Водач е Десислава Атанасова, а втори в листата за Русе е Георги Кръстев
Водач е Десислава Атанасова, а втори в листата за Русе е Георги Кръстев

Водач е Десислава Атанасова, а втори в листата за Русе е Георги Кръстев

В Русе и в Разград водач на листите е председателят на парламентарната група в 48-ия парламент Десислава Атанасова, предаде КИС 13.

"Ще направим всичко възможно да бъде сформирано редовно правителство в следващото Народно събрание". Това заяви областният координатор на ГЕРБ в Русе Георги Кръстев. "Най-важното в момента е да се излезе от политическата криза, като ГЕРБ-СДС ще търсят всички възможности за това. Всеки глас за ГЕРБ-СДС ще бъде глас за правителството. Ние сме готови и излизаме с желание за победа“, каза Георги Кръстев. Той заяви, че „на предстоящите избори на 2 април най-сериозният опонент ще бъде коалицията на „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“, но ГЕРБ-СДС са готови след изборите да водят разговори с тях“, каза още Кръстев.

Подредба на листата за Русе:

1. Десислава Атанасова

2. Георги Кръстев

3. Богдан Донев

4. проф. Михаил Илиев

5. Драгомир Драганов

6. Иван Иванов

7. д-р Росица Кръстева

8. Орлин Дяков

9. Мария Варамезова

10. Евгени Игнатов

11. Радомир Хараланов

12. Мирослав Залев

13. Екатерина Иванова

14. Емил Кьостебеков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    5
    listata
    Деса-пълна скръб, втория Гошко въобще има ли смисъл да го коментира човек/завърши ли ПУЦА, не завършили божа работа, но втори/, петият, бай Драго алкохолика, съборилстълба на жп прелеза на Две могили мъртво пиян и после избиягал и се скрил, хванат 3 пъти за 24 часа да кара пиян и него няма смисъл...., бай Орлин/вечната амбър и дървен философ от класа/, спуснат като псевдо директор на театъра, и той трагедия, номер 9 буди голям интерес-рецепционистка в МЕДИКА и бивша участничка в BIG BROTHER, СТАНАЛА ИЗВЕСТНА С ФРАЗАТА "дрислииии завиждайтииии"!!!!!!!!! Втоз бардак няма ли някоя нова к....а да сложите, че тия старите .......голяма мъка
  • 9
    4
    Ядосан
    СВИРЕПИЯ ПРОСТАК ОТ БАНКЯ БОКО вече е пътник ако още не го знае ще го разбере уби токова хора пряко и косвено още преди 12 години трябваше да има случката като с Чеушеско в Румъния
  • 8
    3
    Мунчо
    Къде е Свилко-Дебилко?
  • 6
    2
    ъъъъ
    вай, вай, вай
  • 13
    1
    ЗА РУСЕ
    ОПГ ГРОБ=ДПС НИКОГА ПОВЕЧЕ ВЪВ ВЛАСТТА!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари