ГЕРБ представи антикризисната си програма

0
Според Бойко Борисов не е важно кой с кого ще управлява, а да се създаде антикризисно правителство, което да ни преведе през зимата
Според Бойко Борисов не е важно кой с кого ще управлява, а да се създаде антикризисно правителство, което да ни преведе през зимата Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Борисов подчерта, че изборите са в ръцете на Радев и служебните министри

Основният ни спор е с партията на посредниците, спокойно можем да я наричаме така, защото тя ни върна посредниците в газа, тока, нефта. Всичко се случва в полза на Руската федерация с подкрепата на партията на посредниците. И както и техните говорители да го обясняват, когато фактите говорят, страда народът.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде Bulgaria ON AIR.

Той уточни, че по време на управлението си кабинетът „Борисов“ се е справил най-добре в Европа с три кризи - миграционната, финансовата, и Ковид.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че се задава финансова криза, перфектна буря, заложена в тригодишната рамкова прогноза на МФ.

„Ако днес сте си получили заплатата, вие не сте на излишък, защото в края на месеца ще отидете да вземете кредит. Ако някой ви гледа портфейла днес - имате много пари, но след 20-и ще видите колко ще имате. По време на нашето управление не позволявахме да се вдигне инфлацията и парите на пенсионерите бяха истински. Сега всички говорят как са увеличи пенсиите - големият майсторлък е да кажем как ще продължим да плащаме пенсиите в следващите години, защото в рамката средствата не са включени. Всичко се базира на авансови пари от Плана или на заеми. Когато международните пазари те усетят, че кървиш, лихвите са големи. България в момента пръска кръв от неразумното управление на финанситеИ не е сигурно при тази политическа нестабилност дали 15-те милиарда, които трябват, ще бъдат взети, и при какви лихва ще е това. Финансовата катастрофа, която ни остави на Асен Василев е непоправима“, коментира Борисов.

От думите му стана ясно, че не е важно кой с кого ще управлява, а да се създаде антикризисно правителство, което да ни преведе през зимата.

Борисов подчерта, че изборите са в ръцете на Радев и служебните министри.

Ако не направят честни избори, няма да изпадаме в ситуация, в която броиха три дни гласовете на ИТН, за да ни изпреварят. Всичко става с флашките, софтуера и машините, които ги охранява Бойко Рашков“, каза Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари