ГЕРБ може да се откаже от опрощаването на данъците на мюфтийството

0
Волен Сидеров вече призова Цветан Цветанов да се откаже от идеята, която трябва да бъде приета на второ четене в парламента до петък
Волен Сидеров вече призова Цветан Цветанов да се откаже от идеята, която трябва да бъде приета на второ четене в парламента до петък

В най-висшите кръгове на ГЕРБ текат усилени консултации относно скандалното решение да се отменят данъците на мюфтийството.

От вчера надделявало мнението, че спорната точка от Закона за вероизповеданията трябва да бъде оттеглена заради небивалата обществена реакция, научихме от ПИК.

Коалиционният партньор в управлението Волен Сидеров вече призова Цветан Цветанов да се откаже от идеята, която трябва да бъде приета на второ четене в парламента до петък.

На същата позиция са и останалите от "Обединени патриоти". Според Валери Симеонов става дума за сделка между Бойко Борисов и Ахмед Доган.

Прогнозата на депутати от ГЕРБ е, че в най-близко време опрощаването на данъците, внесено по предложение на финансовия министър Владислав Горанов, ще бъде анулирано.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари