ГЕРБ избира между трима номинирани за кмет на Приморско

0
Единият е досегашният градоначалник Димитър Германов
Единият е досегашният градоначалник Димитър Германов Снимка: Община Приморско

Единият е досегашният градоначалник Димитър Германов

Три са номинациите за кмет на ГЕРБ в община Приморско за вота наесен, като едната е на сегашния градоначалник Димитър Германов. Останалите две имена, издигнати от номинационните събрания на партията са на Иван Гайков и на Борислав Киров.

Партията застава зад Димитър Германов, като общинската структура също. На номинационните събрания обаче бяха направени още две номинации“, уточни областният лидер на партията Иван Алексиев, цитиран от БНР.

Иван Гайков бе начело на общинската фирма „Озеленяване и чистота“, но в края на миналата година напусна поста. Той бе и сред номинациите за общински съветници на предишния местен вот през 2019 година.

Другата номинация е на Борислав Киров. Той е мениджър на фирми в сферата на туризма и производството. Икономист с дългогодишна практика в областта на туризма. Общински съветник в община Приморско мандат 2011-2015. В момента е зам. председател на местния парламент. Бе кандидат за депутат на ГЕРБ от Бургас на парламентарните избори през пролетта. И двамата са членове на ГЕРБ.

Не е ясна ситуацията и в Карнобат. Там пък партията ще избира между четирима кандидати.

В Сунгурларе засега е ясно, че кандидатът на ГЕРБ няма да се казва Георги Кенов – настоящият кмет, срещу когото има обвинение за престъпление по служба.

Отворен остава въпросът и за кандидатурите на ГЕРБ в Несебър и Руен.

Окончателните решения ще вземе изпълнителния комитет на партията през септември.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари