ГЕРБ даде заден ход

0
Спешно заседание на Изпълнителната комисия, свикана от Бойко Борисов
Спешно заседание на Изпълнителната комисия, свикана от Бойко Борисов

ГЕРБ връща преференцията на старите нива след спешно заседание на Изпълнителната комисия, свикана от премиера Бойко Борисов, на което присъства и Георги Марков.

"Идеята на ГЕРБ е основната тематика в тази предизборна компания, е каква България искаме. Искаме да припомним какво се случи в България през последните години. Тя успя да стане водеща и ако позволите "Една глава" над останалите държави на Балканите", заяви Марков.

"Обърнаха ни внимание, до такава степен, че премиерът на Испания дойде на вечеря, където бе и Тачи. Премиерът накара Вучич и Тачи да си стиснат ръцете. Борисов прокара и пътя на коприната. За пръв път в новата ни история български премиер създаде варненска четворка. Днес всички балкански страни са с проблеми. Вчера Борисов се завърна от Мюнхен. Заев си предостъпи ордена, Вучич го награди", допълни той.

На заседанието на Изпълнителната комисия на партия ГЕРБ, взеха решение да възстановят нивата на преференциалното гласуване и да бъде избран нов състав на ЦИК за евроизборите. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари