Георги Тодоров: Убедихме хиляди да не се бодат срещу летния Сопол и да пострадат от страничните ефекти

4
Държавите с най-големи репресии срещу гражданите са с най много починали и с най-висок ръст на смъртността
Държавите с най-големи репресии срещу гражданите са с най много починали и с най-висок ръст на смъртността

Държавите с най-големи репресии срещу гражданите са с най много починали и с най-висок ръст на смъртността

Единствения извод базиран на логиката и медицинската наука, който може да се направи от наскоро публикуваните данни на Евростат за нарастването на смъртността в Европа през юли-август 2022 е, че България се е справила добре с Ковид-19 кризата и от първо място по смъртност в Европа преди Пандемията сега е по средата, а на практика няма никакво покачване на смъртността изобщо, по темп на покачването сме в статистическата грешка от 2%.

Това не е случайно, добре е за страната ни и хората в нея, но нека да направим някой разсъждения за да обрисуваме картинката в Европа и темпа на вярата в правителствата, които мислят вместо вас, и ви заставят да действате, защото „така е правилно“– нарича се „заучен инфантилизъм“.

В здравна система, като нашата, от години имаме лоши здравни показатели, като смъртността на 100000 души, бяхме на 1 во място в Европа. За толкова кратко време, няма как да се е подобрило нещо в цялата наша здравна система, че да се придвижим от 1-во място по смъртност на глава от населението в Европа , по средата на скалата, а по % на нарастването на скалата да сме на предпоследно място, на добре са в Литва и Латвия.

България, Латвия, Литва, Румъния, Унгария и Чехия са с най-ниско , по статистика население участвало в експеримента Ваксинация с експериментални течности, като Унгария използва и руска течност Спутник В, която не е в статистиката. Същите тези страни са и тези с ненараснала статистически знaчимо смъртност. Така ръста на смъртността е право пропорционален на % участвалите в експеримента хора от съответната страна, наричан погрешно ваксинация. Тоест колкото са повече експериментално набодени толкова повече умират гражданите на държавата – прекрасен резултат от заучения инфантилизъм.

Графиката е от Евростат, официалната им страница. И така Държавите с най-големи репресии срещу гражданите си, и с най-висока вяра в правителствата си са с най много починали и с най-висок ръст на смъртността. Например Италия , която съсипа живота на над 10000 здравни кадри, лекари сестри, акушерки, нежелаещи да са в експеримента днес има ръст от ¼ в смъртността, а починалите са главно хора на средна възраст. Преди в Италия умираха по 3000 души на ден, сега... 3800. значителна разлика! Тук имаме разлика от 300 на 308 – в статистическата грешка.

От целия свят прииждат информации за нови прояви на странични ефекти, най-страшни са при децата, до 15.09.2022г от началото на експеримента и при децата в САЩ са починали 159 деца директно след прилагането на Файзер и Модерна, 4799 са с трайни увреди от експерименталките над 150000 са с преходни сериозни увреди, над 1000000 са докладваните случаи в службата за докладване на ваксинални реакции VAERS – FDA -USA.

Тромбози, спонтанни аборти в Германия, като % на ваксинираните при тези състояния е 93% при 69 % ниво на участие на Германците в експеримента, нарастването на смъртността и е с цели 15,2% - катастрофа за прехвалената им система.

В заключение: Гордея се че съм част от екипа колеги доц Мангъров, д-р Алексов, д-р Пасков, доц. Атанасов, проф. Чорбанов и съмишленици, БАДЖ и нашите сподвижници, за да проявим професионализма си на лекари, да задействаме критичното мислене на сънародниците ни, да дадем предимства на факта , че не вярваме на нашите лъжливо крадливи правителства и поради това не сме в заучения инфантилизъм. Гордея се, че спомогнах да спася множество душi от страх и паника, спомогнахме броя на участвалите в експеримента на биг Фарма в България да е , колкото се може по-малък. Така спасихме много хора да не умрат или да бъдат трайно увредени, като не участват в този гнусен експеримент.

Убедихме хиляди и даже милиони да не се бодат срещу летния Сопол и да пострадат от страничните ефекти, трайно крити от правителството ни.

Благодаря на всички, които повярваха в професиoнализма ни. Ще продължаваме така!

Вижте статистиката и помнете , че „няма правителство , което да мисли за вас първо“ Кристин Андерсон – евродепутат, Германия от единствената човеколюбива партия там AfG.

Георги Тодоров

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Казанската Афера
    Жив и здрав докторе!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари