Георги Тодоров: Медицинският фашизъм е проява на диктат над мнозинството

6
Д-р Тодоров от Русе: Според мен д-р Кунчев се изложи!
Д-р Тодоров от Русе: Според мен д-р Кунчев се изложи! Снимка: Шоуто на Слави

Единият покрива другият, за да може да се затвори устата на хората чрез извънредна епидемиологична обстановка? Това се чуди д-р Георги Тодоров, цитиран от FROG NEWS 

Ето и пълното му изявление:

Единствено трябва да се спазва личната хигиена и да не се врат там, където има много хора - 70-80 човека. Това е, което трябва да се направи. Всичко другото е демонстрация на власт. Медицинският фашизъм е проява на диктат над мнозинството. Нещата започват да приличат политически, в лошия смисъл на думата.

Някакъв човек от Дубай заплашва други, не мога да обясня защо ползват медицината, за да си решават други въпроси. На мен така ми се струва в момента. Не мога да повярвам, че има епидемия, като 15 човека са с интензивни грижи. А половината страна е подготвена да поеме целия свят. Ние се намираме в ролята на рибаря. Чакаме Михаля. Д-р Кунчев се изложи. Той не е бил в нито една сериозна епидемия в целия си живот. Питайте през 2016 година какво се случи в Русенския университет. Той ми е длъжник. Хората излязоха навън и това е добре. Японците казаха-спираме да изследваме и се грижим само за болните. И какво-няма нищо.

Кунчев ще обявява втора епидемична обстановка. На какво основание? Ние ще го разбием. Искам първия доклад. Той е поискан от д-р Кацаров на 17 май. Аз не съм го виждал. Не ми е работа да вися в сайта на министерството, за да видя лицето Кунчев кога ще го пусне. Кой ви каза, че Кунчев е професионалист. Днес говори едно-утре друго. Маските пазят, не пазят. Парковете се затварят и не се затварят. Той е политически обвързан. Беше избран като депутат от ГЕРБ. Отказа на влезе. Купили машина за ПСР-тестове и я дарили на ДКЦ 1. Това е търговско дружество. Това е лобизъм, нерегламентирана държавна помощ.

Защо не ви дадат на вас субсидия да се чувствате малко по-добре?

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари