Георги Рачев: За празниците около 24 - 26 май ще вали дъжд

0
От неделя до вторник ще има нестабилно време с валежи
От неделя до вторник ще има нестабилно време с валежи Снимка: bTV

От неделя до вторник ще има нестабилно време с валежи

Това прогнозира метеорологът проф. Георги Рачев по bTV. За празниците около 24 - 26 май ще има следобедни валежи, но дългосрочните прогнози са за сухо време, посочи метеорологът.

През първата десетдневка на май средната от минималните температури е най-ниската за последните 30 години. А сега въпреки високите температури през деня минималните все още не са типично летни. В София в събота и неделя, а и във вторник и в сряда ще има лабилизиране на атмосферата.

Валежите са малко, има крещяща нужда от дъжд, посочи още проф. Рачев и даде пример със Сандански, където влажността е едва 30% от месечната норма. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари