Георги Лозанов: Вотът за „Възраждане” е вот за Путин

1
Много вероятно е в София да има наказателен вот
Много вероятно е в София да има наказателен вот

Много вероятно е в София да има наказателен вот

На мен лично ми е леко скучна тази кампания, всеки обещава всичко, но никой не казва как ще го реализира. Това заяви Евелина Славкова от социологическата агенция „Тренд” в студиото на „Твоя ден” по NOVA NEWS.

„Вотът за „Възраждане” е вот за Путин, коментира Лозанов. Според него нямаме чувството за огромната опасност, която през такъв вот може да се стовари върху България. Много вероятно е в София да има няколко наказателни вота, прогнозира медийният експерт. Той даде пример с това, че ПП-ДБ са подкрепили кандидат с „ДС утежнения”, както и това, че са се свързали с ГЕРБ, въпреки че са имали твърда позиция един спрямо друг.

Според Лозанов най-голямата интрига в София е колко ще получи „Възраждане”, тъй като в столицата са концентрирани образованите елити, които са по-малко податливи на конспиративни теории и руска пропаганда.

Славкова допълни тезата на Лозанов, като акцентира, че е важно и генерално в страната колко кметове и общински съветници ще имат „Възраждане”. По думите на Славкова е трудно да се изчисли таван на електоралната им подкрепа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    7
    Копейкин
    До всички които искат да гласуват за Путин, разберете, първо се проверете дали ви има в списъците, и ако не, спешно се запишете. За справка и евентуално записване - Свети Петър
  • 4
    6
    Великая Русь
    *За* "Възраждане" ще гласувам аз, цялото ми семейство и повечето ми приятели, а *За* Вова Путин бих гласувал триджи, с двете си ръце, само и само да си довърши започнатото!
  • 4
    5
    фена на Путин
    САМО ВЛАДИМИР ! ДОКРАЙ ! ГОВОРЕТЕ КАКВОТО СИ ИСКАТЕ.
  • 3
    4
    Misir TV
    Show Must Go On!!!
  • 4
    3
    Sтанко
    Аз за възраждане няма да гласувам, но това не означава, че не подкрепям Путин! Наплюли сте го за черна овца и сега всеки се упражнява върху него, ама тия дето не са омагьосани, знаят, че и другите са не по малко ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари