Гейминг турнир "Бизнесът в игрите и игрите в бизнеса"

0
Освен чисто забавление събитието е насочено и към развитие на предприемачески и мениджърски умения
Освен чисто забавление събитието е насочено и към развитие на предприемачески и мениджърски умения Снимка: Panoramio

Гейминг турнир за настолни игри - "Бизнесът в игрите и игрите в бизнеса", организира "StartUp Factory" в Русе. Освен чисто забавление събитието, което започва в 13:30 ч. на 4 юли в споделеното работно пространство на 2 етаж в комплекс "Евас" на ул. "Олимпи Панов" 14, е насочено и към развитие на предприемачески и мениджърски умения, които са необходими в реалния бизнес.

"В ежеднето си вземаме куп малки решения, но когато ни се наложи да решим за нещо важно, то често ни хваща неподготвени. Настолните игри са лесно решение ако искате безнаказано и по забавен начин да натрупате опит с бързи преценки на ситуации, оценяване на риска и отношенията между хората. Научете се да правите грешки в игрите, за да вземате по-добри решения в истинския живот. Разберете как мислят колегите и приятелите ви и разчупете леда помежду си като се забавлявате заедно с настолни игри!", споделят организаторите.

Ивелин Белчев ще разкаже накратко и за ползите от настолните игри, а след това всеки ще може бързо да разучи и играе няколко от най-известните игри, да се забавлявате и да се запознаете с интересни хора.

Участието е възможно само с вземане на безплатна покана от страницата на събитието в Eventbrite, припомнят организаторите. 

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари