ГДБОП задържаха 27 килограма марихуана в Хасковско

1
Арестувани са двама мъже - на 44 и 49 години
Арестувани са двама мъже - на 44 и 49 години Снимка: МВР

Арестувани са двама мъже - на 44 и 49 години

Поредна успешна реализация за противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества бе проведена от служители на ГДБОП, съобщиха антимафиотите. Операцията е осъществена на 11 март от служители от отдел „Наркотици“ при ГДБОП и колегите им от сектор „БОП Хасково“, под ръководството на окръжната прокуратура.

При съвместните оперативно-издирвателни действия с цел предотвратяване на подготвян трафик на наркотични вещества, проведени на територията на с. Клокотница, пред автосервиз, са арестувани двама мъже - на 44 и 49 години. В рамките на разследването били предприети претърсвания в ремонтните помещения на автосервиз, ползван от двамата задържани, в превозно средство и в жилищата им. Оттам антимафиотите намерили и иззели 24 вакуумирани пакета със суха тревиста маса, която при теста реагирала на марихуана. По предварителни данни общото количество на откритото наркотично вещество е около 27 кг.

С постановление на прокуратурата на двамата мъже е повдигнато обвинение за извършено престъпление по чл.354а от НК и им е взета мярка задържане под стража за срок от 72 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари