Гарабед Веринян е единият убиец на Пехливанян

20
49-годишният бивш джудист Гарабед е бил хващан за бракониерство
49-годишният бивш джудист Гарабед е бил хващан за бракониерство

От днешното изявление на окръжния прокурор на Русе - Георги Георгиев стана ясно, че единият от убийците е Гарабед Веринян

Двамата арестувани са били безработни, с криминални регистрации в миналото. 49-годишният бивш джудист Гарабед е бил хващан за бракониерство. Той е от Русе.  55-годишният М.М. е с регистрация за измами и присъда за документна измама като служител на митницата. Двамата са се познавали от 4 - 5 години и са си имали доверие. 

Убийците са следили жертвата повече от месец. 

Събрани са множество доказателства, на задържаните са повдигнати обвиненията за отвличане, грабеж на пари в големи размери и умишлено убийство на отвлечената с цел прикриване на двете престъпления. При извършените огледи са намерени части от тялото на жената, съобщи окръжният прокурор и уточни, че похитената жена е била следена от двамата извършители повече от месец, като са били установени всекидневните ѝ навици, финансовите възможности и практиката да носи със себе си големи суми пари в брой.

Поради спецификата на случая, освен от Окръжна прокуратура – Русе, разследването ще бъде под наблюдението и на Върховната касационна прокуратура, допълни окръжният прокурор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    13
    ДаНакажемШайката
    Бих попитал КостУФ Ай дука,горд ли е с това,че ни докара до тука!?
  • 5
    12
    ЖалкиНищожества
    По Татово време имаше Белене. "Кой не скача е червен".Помните ли!?
  • 4
    11
    SORRY
    НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ЗА ТАКИВА ДА ИМА СМЪРТНА ПРИСЪДА.ИЗРОДИ.
  • 6
    10
    Джафер
    Най- справедливото наказание за случея е -смъртното.
  • 7
    9
    ОПГ ГРОБ
    Герберастите си разчистват сметките! Жалко за женицата! АМИН!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари