Гълъб Донев: Решението на ЦИК не застрашава честността на вота

0
Премиерът бе категоричен, че процедурата по видеонаблюдение на изборите ще бъде прозрачна
Премиерът бе категоричен, че процедурата по видеонаблюдение на изборите ще бъде прозрачна

Премиерът бе категоричен, че процедурата по видеонаблюдение на изборите ще бъде прозрачна

Решението на ЦИК да отпадне отделното записване на резултатите от машинното и хартиеното гласуване в изборните протоколи няма да застраши честността на вота през април. Това заяви премиерът Гълъб Донев, показа NOVA.

“От страна на МВР се полагат усилия купеният вот, корпоративния вот и всички практики, свързани с нечестност в изборите, да бъдат преустановени превантивно. Не бих казал, че има възможност за манипулиране на сборното записване на вота, но би било добре да са отделно, за да се видят хората, които са предпочели машинно или хартиено", каза той.

Донев бе категоричен, че процедурата по видеонаблюдение ще бъде прозрачна.

Премиерът коментира и темата с нелегалната миграция у нас. Той заяви, че МВР работи за справяне с проблема и първите резултати вече са налице. “Винаги може да се намери слабост и забележка във всяка една дейност, не само в дейността по охрана на границата. Всяка една държава, която има външни граници, когато има мигрантски натиск, има и мигранти на своя територия. МВР и правораздавателни органи полагат усилия. И виждате, че резултатите не закъсняват. Това, че се разкриват, означава, че се работи”, каза той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Глупости приказваш
    Важното е да се сравнят резултатите от машините с хартиените. Ако с хартия печелят ГЕРБ и ДПС , а с машините ПП и ДБ , то всичката измама става ясна.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари