Мария Габриел: Още българи и техните семейства бяха изведени от Ивицата Газа

0
Предстоят последващи действия за прибирането им в България, допълни вицепремиерът
Предстоят последващи действия за прибирането им в България, допълни вицепремиерът Снимка: Мария Габриел / Facebook

Предстоят последващи действия за прибирането им в България, допълни вицепремиерът

Благодарение на координираните усилия на МВнР, дипломатическите представителства на страната ни в Кайро, Рамалла и Тел Авив и дирекция „Ситуационен център“ успешно бе реализирано извеждането на още 9 души - български граждани и членове на техните семейства от Ивицата Газа и те вече са в безопасност в Кайро“, съобщи вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел.

Предстоят последващи действия за прибирането им в България, каза още Мария Габриел. Тя допълни, че продължават усилията на МВнР за подпомагане на всички потърсили съдействие български граждани. На страницата на Министерство на външните работи mfa.bg е наличен банер, даващ достъп до постоянно актуализиращата се информация за оказване на съдействие на сънародниците ни в нужда.

Данни могат да бъдат изпращани и по електронен път на Ситуационния център в МВнР на имейл: [email protected] и на телефони: +359 2 948 24 04, +359 2 971 38 56.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Иван
    Айде стига,де,занимавате ни с тези дрипави ,мрьсни араби,никакви български граждани не са,те и бьлгарски не знаят,че и гражданство имат,срамно е!!!Да си стоят в Арабия,не ги искаме!!.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари