Г-7 обвиниха Русия в "най-жестоките престъпления"

1
Министрите от Г-7 поискаха наказателно преследване и разследване на военни престъпления, и престъпления срещу човечеството от страна на Русия
Министрите от Г-7 поискаха наказателно преследване и разследване на военни престъпления, и престъпления срещу човечеството от страна на Русия Снимка: Агенция Фокус

Министрите от Г-7 поискаха наказателно преследване и разследване на военни престъпления, и престъпления срещу човечеството от страна на Русия

Министрите на вътрешните работи на страните от Г-7 призоваха за незабавно прекратяване на руските атаки срещу Украйна и потвърдиха подкрепата си за наказателно преследване на отговорните, съобщава германският национален ежедневник Die Zeit, цитиран от Агенция Фокус.

"Продължаваме да получаваме кадри на най-жестоките престъпления срещу цивилното население и унищожаването на гражданска инфраструктура в Украйна всеки ден“, заяви германският вътрешен Нанси Фезер (ГСДП) в края на консултациита в абатството Ебербах в Хесен.

Според Фезер вътрешните министри са имали интензивен обмен на информация за това "как можем да продължим да разследваме военни престъпления и престъпления срещу човечеството - така че един ден военнопрестъпниците да трябва да отговарят пред съдилищата". Групата на Г-7 също се съгласи да продължи подкрепата си за полицейските сили и правоприлагащите органи в Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    кольо
    колкото и да се кукушините БРАТСКА РАША е велика самодостатъчна сила и вашите въжделения са нищо друго освен повод за дружен смях и веселие. това което плещите са тотални шизофрении. как точно ще подведете когото и да било с писаните от вас на коляно "закони". ще пратите немската полиция да прави арести ли, че изобщо недоумявам !?!? те усраинските свини не ви дадоха Брендо, на Путин отговорност ще търсели. клоуни пършиви. няма ли една педерастка маймуна сред вас да ви каже, че се излагате ?
  • 10
    1
    daskal
    Когато узурпаторът и терорист сащ нападаше с бомби с обеднен уран Сирия, Либия, Ирак, Египет, Афганистан, Сомалия, Югославия - защо не поискахте наказателно преследване и разследване на военни престъпления срещу ТУМОРА сащ?! Защо не обвинихте ТУМОРА сащ в "най-жестоките престъпления", когато хръвляше бомби с обеднен уран над споменатите държави?! ААААААААА, бяхте солидарни с агресора, с терориста и с ТУМОРА сащ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари