Футболни звезди ще играя в Мача на надеждата в София

0
Благотворителният мач ще се проведе днес от 17:00 часа на националния стадион "Васил Левски"
Благотворителният мач ще се проведе днес от 17:00 часа на националния стадион "Васил Левски" Снимка: Facebook

Благотворителният мач ще се проведе днес от 17:00 часа на националния стадион "Васил Левски"

Благотворителен "Мач на надеждата" ще се проведе днес, 6 септември, в Деня на Съединението, от 17:00 часа на националния стадион "Васил Левски". Той е организиран от бившия капитан на националния отбор Стилиян Петров. Събраните средства ще отидат за лечението на хора в България, борещи се с онкологично заболяване. В двубоя ще участват звезди на българския и световния футбол през последните десетилетия. Датата е избрана специално, за да се покаже, че само обединени можем да спечелим големите битки в живота, поясняват организаторите.

Редом до Стилиян Петров ще бъдат множество звезди като Христо Стоичков, триумфиралият два пъти с титлата на Англия като играч на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, Красимир Балъков, Рой Кийн, Хенрик Ларсон, Неманя Видич, Юри Джоркаеф, Гарет Бари, Гайска Мендиета, Луис Гарсия, Гари Кейхил, Джо Коул, Шей Гивън, Ашли Йънг и други любимци на милиони фенове по света.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари