Французин счупи собствения си световен рекорд за най-дълбоко гмуркане

0
Арно Жералд се гмурна на дълбочина от 122 без кислороден апарат
Арно Жералд се гмурна на дълбочина от 122 без кислороден апарат

Арно Жералд се гмурна на дълбочина от 122 без кислороден апарат

Френският шампион по свободно гмуркане Арно Жералд счупи собственият си световен рекорд за най-дълбоко спускане с плавници. Постижението беше направено край бреговете на Бахамите.

27-годишният гмуркач достигна дълбочина от 122 метра за 1 минута и 45 секунди. Той успя да се върне на повърхността за 1 минута и 49 секунди, което означава, че е прекарал под вода и без кислороден апарат общо около 4 минути, предаде NOVA.

Жералд чупи световния рекорд за осми пореден път в кариерата си. Гмуркачът, роден в Марсилия, който започва да се занимава с подводен риболов на седем години, твърди, че ще продължава да подобрява собствените си постижения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари