Фирмено парти в механа по време на пандемия

0
До полунощ бяха съставени 20 акта на празнуващи на стойност от 300 лв. Акт и глоба от 3000 лв. получи и собственикът на заведението във Велико Търново
До полунощ бяха съставени 20 акта на празнуващи на стойност от 300 лв. Акт и глоба от 3000 лв. получи и собственикът на заведението във Велико Търново Видео: NOVA

Какви санкции получиха празнуващите и собственикът на заведението?

Затворени заведения масово организират фирмени коледни и новогодишни партита. Такива сигнали идват ежедневно до нас, но се оказва, че е много трудно да се хванат на място и празнуващите, и собствениците. Екип на NOVA обаче успя да засече подобен род празничен банкет във Велико Търново.

След като видяхме, че едно от заведенията в града работи тайно, се опитахме да се свържем с управата на посочения телефон, но без успех. Подадохме сигнал в полицията. За броени минути на място пристигнаха три патрулни автомобила. Повече от 30 минути обаче никой не отвори. Около 22.00 ч. управителят на заведението все пак пристигна.

Екипът ни не бе допуснат в механата. До полунощ бяха съставени 20 акта на празнуващи на стойност от 300 лв. Акт и глоба от 3000 лв. получи и собственикът на заведението. Освен 20-те присъстващи на фирменото парти с тях е имало диждей и още четири души персонал. На излизане от заведението хората отказаха коментар. 

След преждевременното приключване на празника в механата, заведението беше запечатано.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари