Фирма в село Борисово учи румънци на поливни техники

0
Управителят на „Сафари – М” ООД ще представи темата „Повишаване на добивите при царевица чрез прилагане на поливно земеделие”
Управителят на „Сафари – М” ООД ще представи темата „Повишаване на добивите при царевица чрез прилагане на поливно земеделие”

Съвместната българо-румънска земеделска работна група ще заседава на 26 юли.

За домакин е определена ФирмаСафари – М” ООД, управителят на която ще представи темата „Повишаване на добивите при царевица чрез прилагане на поливно земеделие”.  По традиция заседанието ще се проведе в две части. Теоретичната част ще започне в 10.00 ч. в Зала 1 на Областна администрация, след което участниците ще имат възможност да разгледат поливните площи на фирмата в Борисово, информира Вестник Бряг.

По време на заседанието ще бъде представен новият съпредседател на трансграничната земеделска група –Ръзван Кук, който е и новият администратор на Окръг Гюргево. Групатаподновява работата си след прекъсване от 2 месеца, поради провеждане на местни избори в съседна Румъния.  Заседанието се организира от Областната администрация в Русе, Окръжния съвет Гюргево, Асоциацията Евро регион „Данубиус“ и Трансграничния Бизнесцентър „Данубиус“.

Източник: Вестник Бряг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари