Филип Димитров: Руските интереси в България са били винаги силни

0
По думите му в днешни дни ние живеем в абсурд на колебания между Изтока и Запада
По думите му в днешни дни ние живеем в абсурд на колебания между Изтока и Запада Видео: NOVA

Но ние не сме ги обслужвали, заяви бившият премиер и настоящ конституционен съдия 

По думите му в днешни дни ние живеем в абсурд на колебания между Изтока и Запада. Филип Димитров нарече „глупости” твърденията, че страната ни през последните 15 години е обслужвала руски интереси. „Руските интереси в България са били винаги силни, но това не означава, че България се е занимавала с това да ги обслужва”, категоричен беше бившият министър-председател в ефира на NOVA

Той си спомни за срещата си с покойния Михаил Горбачов през 1993 г. По думите му тогава руснакът е бил умерено враждебен. „Той се опитваше да запази комунистическия режим”, смята Димитров. Срещата им била формална.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    10
    Мнение
    Долна мърша,ама от най-мършавите....
  • 4
    9
    нямате право!
    Нямате право да триете и да отхвърляте коментари! Да, вярно е, че този долен педал на снимката , като български "премиер", с извинение, е тичал като луд по долни гащи из коридорите на МС! Защото е умствено увреден, вследствие на сбърканата си сексуална ориентация! И защото е жалка подложа на герберастката сган и на сикаджийската мутра от Банкя! Хайде, отречете го, ако можете! Отречете, че днес излъга като дърт циганин, за да си подложи разхлабения задник на Тиквата от Банкя! Ами, има чувство за благодарност, педалчето Фил, нали точно Тиквата го назначи за конституционен съдия" но като такъв той досега оттелно се е осирал!
  • 6
    8
    KSlL
    Филип Димитров: американските интереси в България са силни от 1990 година досега!
  • 8
    7
    потрес!
    Нагъл продажник, лакей на сикаджийската мутра, доказан педераст и слузест червей, който умело пълзи в краката на властимащите, без значение на политическия им цвят, за да е все на сладки и високо платени служби! Да, това нищожество на снимката е срам не само за онова СДС, не само за българската политика, то е срам за България! Под "мъдрото" ръководство на любовника му Косю Мишевия, това слузесто нищожество на снимката унищожи селското стопанство на България! Унищожи го тотално, брутално и невъзвратимо! Това нищожество на снимката, неуравновесено и неадекватно, поради сбърканата си сексуална ориентация", има чудовищната наглост да лъже! Да лъже като дърт циганин! Бойко му Борисов не бил обслужвал руски интереси! Така ли бе, педал долен?! А КОЙ построи само за година Турски поток, да да оближе задника на кремълското чудовище и да лази в краката му, че да бъдат опростени едни стотици милиони на началника му Пеевски? КОЙ за 12 години не изгради интерконектра с Гърция? КОЙ отказа други източници на газ, за да постави България в пълна зависимост от "изнудвачите" на "Газпром"! Ей, педал слузест, вдигай си разхлабения задник от КС и се измитай, измитай се, защото си позор! Защото си нагаждач, лизач на банкянския дебел задник, защото си предател! Че нали някога нещо го играеше "десен" бе, педал?!
  • 5
    6
    Fil Dim
    Кукла на конци...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари