Фики запленен от млада асеновградска девойка

0
Той е много културен, изискан и не е надменен
Той е много културен, изискан и не е надменен

Фики Стораро се превърна в новата секс икона за младите момичета, а половината фолк певици са спрягани за негови гаджета.

Галена, Анн-Джи, Софи Маринова, ДесиСлава Преслава са само част от дамите, за които се шушука, че са минали през кревата му. Синът на Тони Стораро обаче се оказа запленен от наша хубавица, пише Марица

Младата и красива Анастасия Илиева от Асеновград вече може да се похвали с нежни ласки с певеца. Срещата им станала преди време съвсем случайно. Анастасия излязла с приятелка на заведение, а на съседната маса се оказал Фики с компания. Дамите плахо се приближили до изпълнителя, за да си вземат автограф и да си направят снимки за спомен.

Стораро-младши останал толкова очарован от Илиева, че неочаквано за нея, я поканил на среща. Хубавицата не хапнала нищо, докато Фики вечерял обилно след изявата си пред публика. Но пък събрала смелост и в края на вечерта го целунала.

Познаваме се от години. Той е много културен, изискан и не е надменен. Много земен човек е, споделя девойката за Стораро. Анастасия е участвала на няколко модни надпревари и е завършвала на челни места. Обича да пътува и в момента е щастливо необвързана. /Марица.бг

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари