Фики сериозно е объркал АНАБОЛИТЕ

2

Фики сериозно е объркал приема на химията, с която вае фигура на бодибилдър.

Синът на Тони Стораро яко е подпухнал, вече не можеш да го познаеш. Скандалният изпълнител няма нищо общо с имиджа от началото на кариерата му. Тогава пак беше здрав, но сега...

Кожата под очите на Фики е надиплена, а бузите - подпухнали. Очите му са потъмнели и имат различна форма, защото си е изскубал веждите. Преди по клиповете Фики се появяваше с гладка кожа, а сега цялата е в белези и неравности - дали пък не са следи от бой?!

Онази вечер чалгаджията най-накрая се появи на участие (предните му изяви бяха отменени заради контузия) и показа лице, цялото в рани. Те са спомен от снимките на най-новия му клип. Пред камерата Фики си фраснал лицето в стъклена плоскост, шурнала кръв и моментално бил откаран в "Пирогов".

Запознати с приема на анаболни стероиди коментират, че като нищо му е прилошало от приема на препаратите. Неговият колега от попфолк индустрията Галин намекна, че Фики Стораро прекалява с химията, и го предупреди, че това е много опасно.

По едно време и феновете на изпълнителя започнаха да го бъзикат - "Фики, кой размер сутиен носиш? Имаш вимета като на Галена!", но и това не го трогна. Изпълнителят продължи да вдига щанги във фитнеса.

Той набляга предимно на горната част на тялото си, а краката напълно ги игнорира. Това и му спечели прякора "Фики с крака като тръстики" - прасците му са несъразмерно по-тънки от бицепсите.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари