Фестивалът "Здравей, Здраве" обещава на русенци богата програма и полезни лекции

1
Фестивалът на здравето ще се проведе на 25-и и 26-и март в зала "Филхармония"
Фестивалът на здравето ще се проведе на 25-и и 26-и март в зала "Филхармония" Снимка: Facebook

Фестивалът на здравето ще се проведе на 25-и и 26-и март в зала "Филхармония"

За първи път в Русе ще се проведе фестивалът "Здравей, Здраве". Организаторите са подготвили богата програма, с полезни лекции за здравето във всичките му форми - физическо, психическо, духовно.

Събитието ще се проведе на 25-и и 26-и март в зала "Филхармония" в дунавския град.

Сред гостите на "Здравей, Здраве" - Русе 2023 ще бъдат: Лилия Бонева, терпаевт по родова терапия по метода на Аида Марковска; Мая Вълчева, бахов терапевт; проф. Дамян Попхристов; Д-р Светла Балтова и други специално подбрани лектори (вижте по-долу целия списък).

По време на събитието в Русе ще се проведе и концерт по музика на Учителя Беинса Дуно и класици като Шуберт, Моцарт, Бах и др.

По време на "Здравей, Здраве" - Русе 2023, са предвидени и занимания - йога за деца и възрастни, ментална аритметика, детско ателие за катерене, възстановка на Бабинден и други.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари