Фестивалът "Талантът възраст няма" очаква стотици гости в Русе

0
Инициативата се провежда за 27 поредна година
Инициативата се провежда за 27 поредна година Снимка: Областна администрация - Русе

Инициативата се провежда за 27 поредна година

Традиционният международен фестивал на любителското изкуство „Талантът възраст няма“ ще се състои на 21 октомври /събота/ от 10:00 часа в зала „Филхармония“ /Дом на културата/. Това стана ясно от проведена среща между областния управител Данаил Ковачев и председателя на Съюза на пенсионерите – регион Русе Мария Савова.

Съюзът е организатор на събитието, в което ще се включат представители от България, Румъния и Молдова. Инициативата се провежда за 27 поредна година и се предвижда в нея да участват повече от 60 индивидуални изпълнители и певчески състави от чужбина и от всички 20 клуба в гр. Русе. В събитието ще се включат още представители от Бяла, Ценово, Борово и Ветово, които са част от регионалния съюз. Очаква се и участието на гости от пенсионерски клубове от Тутракан, Иваново, Щръклево и други населени места в страната. Мероприятието е с конкурсен характер и за първи път от Областния съвет на Съюза на пенсионерите – регион Русе са решили да дадат парични награди на участниците. Предвидени са общо седем такива, като една от тях ще бъде присъдена за най-добро индивидуално изпълнение. Финансовите средства са осигурени от ежегодната субсидия, която получава Съюза от Община Русе.

Всяка година събитието се посещава от стотици жители и гости на крайдунавския град.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Някой
    Чаках обаждане от няк ой след 3-ти или след 8 -ми март за работа! Така и не дочаках! Това е про сто пред изборен пушек! С уважение, г-н Ковачев! А с мафиотските структу ри съм запознат!
  • 3
    2
    Русенлия
    Да питам Ковачев, утре колко пъти ще се снима на разни седенки ? Русенсци имаме усещането, че Областния бързо взе да пресолява манджата. Снимка работа не върши Данаиле! Работи незабелязано и с видими резултати, народа няма да излъжеш с тия фотосесии. Пък и се вижда, че за фотомодел не ставаш, не мож надмина наш Менчо Низовски!!!!!
  • 5
    1
    Крандидат Пренчо Милф Ков
    Кандидат съм в областта на изкустто на Кама Сутра. Пред журито ще демонстрирам номер 69. Изпълнението няма да е индивидуално, а съчетано с Колежката. Моля всички да гласуват за победата на номера 69.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари