Фернандо Алонсо се е състезавал със счупени костици в ръцете през 2022 година

0
Испанецът е получи травма след инцидент на квалификацията в Австралия
Испанецът е получи травма след инцидент на квалификацията в Австралия Снимка: Facebook

Испанецът е получи травма след инцидент на квалификацията в Австралия

Двукратният световен шампион във Формула 1 Фернандо Алонсо разкри, че е участвал в няколко състезания в хода на сезон 2022 със счупени костици в своите ръце, пише Sportal.bg.

Испанецът обясни, че е получи своята травма след инцидента си в края на квалификацията в Австралия и е усещал ефектите от нея до лятната пауза през август. Алонсо разкри това, когато бе попитан за състоянието на неговия съотборник Ланс Строл, който пропусна предсезонния тест през миналата седмица заради травма в дясната китка.

По-рано днес бе обявено, че канадецът ще участва в започващия утре уикенда за Гран При на Бахрейн, след като се възстановил достатъчно, за да кара.

В моя случай аз счупих няколко костици в двете ръце. До август не се бях възстановил напълно. Усещах болка, но продължавах да се състезавам защото обичам да карам.

„Не знам каква точно е контузията на Ланс. Това е нещо лично. Той ще види сам как усеща колата. Хубаво е, че той е тук и ще се опита да кара. Това показва колко големи са неговите желание и мотивация да печели с този отбор. Той е тук, за да опита да кара, което е много добър знак“, заяви испанецът пред медиите на „Сахир“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари