Фатален петък 13-ти за двама русенски шофьори

0
Шофьори на 29 и 31 години са изловени да шофират видимо пияни
Шофьори на 29 и 31 години са изловени да шофират видимо пияни

Двама шофьори седнали зад волана след употреба на алкохол са установили при проверка русенските полицаи на 13 януари, петък.

Това съобщиха днес от МВР - Русе.

На ул."Александровска", екип на сектор ПП-Русе е спрял лек автомобил "Тойота" с водач 31 годишен мъж от гр. Русе, по сигнал за съдействие на екип на Първо РУ. От извършената на водача проверка за алкохол с техническо средство е установено, че е управлявал с над допустимата концентрация на алкохол в издишания въздух. На водача С.В. е съставен акт за установяване на административно нарушение и бил издаден талон за медицинско изследване. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Екип на сектор ПП-Русе е изпратен на бул. "Мидия Енос", във връзка с получен сигнал за водач на МПС употребил алкохол. На място е установено, че Д.Т. на 29 години от гр. Русе, водач на лек автомобил е "Фолксваген Пасат" лъха на алкохол. От извършената проверка с техническо средство е установено, че водача е управлявал с над допустимата концентрация на алкохол в издишания въздух. На Д.Т. е съставен акт за установяване на административно нарушение и е издаден талон за медицинско изследване. По случая е образувано бързо полицейско производство

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари