Евгени Минчев: За да преброиш приятелите си трябва арест!

1
Приятелите ти, които никога не харесват песните, премълчават благотворитеността, нещото, което правиш, сега звънят. Ехидни, любопитни, жалва се пиар експертът
Приятелите ти, които никога не харесват песните, премълчават благотворитеността, нещото, което правиш, сега звънят. Ехидни, любопитни, жалва се пиар експертът Снимка: Фейсбук

Приятелите ти, които никога не харесват песните, премълчават благотворитеността, нещото, което правиш, сега звънят. Ехидни, любопитни, жалва се пиар експертът

"За да преброиш приятелите си трябва арест. За радост- не сърдечен."

Това написа във Фейсбук профила си Евгени Минчев.

Пиар експертът изкара нощта срещу неделя в килия в столичното Първо районно управление на ул. “Шипченски проход”. Минчев, който се титулува лорд, е бил откаран там около полунощ. Причината била, че първо се скарал с младежи в района на някогашното заведение “Кристал” на ул. “Раковски”, а после обидил и полицаи.

"35 години съм Пи ар и 60 години човек, а не схващах основни неща. А именно, че ако няма сензация, ти не представляваш нищо. Няма публикации, че си добър поет, певец, професионалист, благотворител, човек, мъдрец, водещ, организатор на големи събития... Трябва си арест и толкоз. Какво тук значи някаква си личност. Без арест не си интересен, непотребна „отломка нищожна“ си от винаги храбър народ, мъченик. Трябва си „арест“, за да те потърсят от 7 телевизии, 9 вестника и 23 сайта. Приятелите ти, които никога не харесват песните, премълчават благотворитеността, нещото, което правиш, сега звънят. Ехидни, любопитни, все искат да помогнат а май повече искат да чуят от първа ръка как съм изкарал в ареста, унизен ли съм, съсипан ли съм", пише още той.

"Арестувам „приятелите“ си, медиите, минувачите, арестувам мнението си за тях. И когато бъда „освободен“, то ще бъда освободен най-вече от тях. От приятелите, от медиите, от минувачите, от повърхностното", завърши поста си Минчев.

Конфликтът между младежите и Пиар-а на звезди избухнал около 23:30 часа. На място бил изпратен полицейски екип. Когато униформените пристигнали, намерили само Минчев. Тогава обаче той започнал да обижда и тях. Не е известно дали светският лъв е бил употребил алкохол. Тъй като той не е шофирал автомобил, по закон не му се взима и проба. Проверяват се само водачите на коли.

От ул. “Раковски” Евгени Минчев бил откарат в Първо районно управление. Прекарал е нощта в килията, а после бил откаран в Софийския районен съд, където да му се гледа делото по указа за борба с дребното хулиганство. То било отложено за 13 юли, когато ще се разпитват свидетели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Чарлз Дарвин
    А дали не е било 1во РПУ на раковска? И не го ли титолуваха "Паркетния лъв" , а не светския!!! Няма нужда от коментар за правописа на това същество! Като се замисля и така наречените журналисти нямат нужда от коментар....
  • 2
    2
    Запознат
    Останали са му само двама-Дендю и Рундю Радеф! Ама той първия малко го умряха де! Педали, сър!
  • 6
    1
    Казанската афера
    Педа л!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари