Евгени Димитров - Маестрото се ожени за Виктория Готева

2
Те са заедно от три години и сега официално скрепиха своята връзка
Те са заедно от три години и сега официално скрепиха своята връзка Снимка: bTV

Те са заедно от три години и сега официално скрепиха своята връзка

Чаровната водеща на bTV Новините Виктория Готева и емблематичният пианист и ръководител на “Ку-Ку Бенд” Евгени Димитров – Маестрото, предприеха една от най-важните стъпки в своя живот.

В средата на месец юни двамата сключиха брак на романтична морска сватба с най-близките си хора, съобщават от bTV.

Те са заедно от три години и сега официално скрепиха своята връзка.

Водещата рядко говори за личния си живот, предпочита работата ѝ да е на преден план. Но сега Виктория не крие, че между многото дежурства в нюзрума на телевизията и ранното ставане за сутрешния ефир, успява с удоволствие да се посвети и на новата си страст - уроци по пиано при Маестрото, който е сред най-добрите музиканти в България.

Виктория Готева е сред най-харесваните тв лица. Работи в телевизията от 2016 година. Тя приема журналистиката като призвание и колегите в телевизията като свое голямо семейство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    9
    до 8
    Извинявай , селянино, но да вземеш и да прочетеш някоя книжка, че звучиш като мангал. Нищо лично! Иначе бицепсите са хубаво нещо, но е добре и в тиквата да сложиш някоя гънчица все пак.
  • 2
    8
    do7
    ей путко, всеки ден тренирам и бягам по минимум 4км, не седя като тебе по цял ден във фейсбук да гледам смешни клипчета с котки.................................................................................................................................. колко лицеви с пляскане можеш да направиш, боклук? нищо не става от тебе и го знаеш
  • -4
    7
    до 6
    ти пък щото си мис русе, злобна свиня си 100% с дебел гъз
  • 1
    6
    не е особено грозна
    може ли да готви, да чисти, да се грижи за семейство?
  • 7
    5
    Ама
    Що за злоба бе .да са живи здрави деца и внуци да изглеждат честито
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари