Ето я Пенка, която захвърли новороденото си бебе в гората и го остави да умре

0

"Бебето се води живо родено, живяло 15 минути. Затова ми казаха, че трябва да има име. Беше момиченце, дадох му моето име – Пенка Пенкова Тодорова. Иван не знаеше нищо, а и аз не знаех дали ще иска да си даде името. Той си има две деца. Не знаех, че съм бременна, нещо се случи миналия четвъртък. Аз сама разбрах какво се случва едва когато събух анцуга и видях плод". Това разказва пред „Марица” 38-годишната шивачка Пенка Тодорова, която преди седмица роди дете и го изстави в гората край завода на „Интендантско обслужване” ЕАД в Калофер.

"То не изплака, беше много малко, казаха, че тежало 2 килограма и 200 грама.Не знам как съм забременяла, ние не сме планирали да имаме дете. Пазихме се. Иван има две деца – момче и момиче, и аз имам две, момчета са. Те са при баща им в Карлово. Когато раждах децата си бях омъжена, имах брак. Сега живея на семейни начала с Иван, никога преди това не съм имала такава връзка – да живееш с мъж без брак. Никога не съм му изневерявала", споделя жената. Тя се притеснява, че случаят се разследва, че може да я сполети и присъда, но продължава да твърди, че нито за момент не си била помислила, че е бременна.

"Сега говорят, че жените в завода в Калофер ме мразили за случилото се. Не съм ходила, не съм говорила с тях. Аз не съм им направила нищо лошо. Не съм се карала с тях, нито те с мен. В болнични съм до 17 септември, след това ще реша дали ще продължа да ходя на работа", обяснява жената.

"Ние се обичаме, аз държа на Пенка и не ме интересува какво говорят хората. За мен тя няма вина. Ние не знаехме, че е бременна. Двамата заедно ще преминем през тази драма", категоричен е Иван Димитров от село Васил Левски.

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари