Ето това според жените е идеалният пенис

1
Няма нужда в гащите си да имате анаконда, която има скандална дебелина
Няма нужда в гащите си да имате анаконда, която има скандална дебелина

Ето, че доживяхме и до подобно изследване!

За първи път, група от изследователи от Калифорнийския университет и университета в Ню Мексико са използвали 3D-печатни фалоси, за да се установят какъв е предпочитаният размер на пениса от жените.

Е, поне ги признаваме за иновативноста, защото при предишни подобни изследвания по темата мацките просто са били запитвани „малък, среден или голям“.

А как по-точно една дама да отговори сериозно, като се има предвид, че цял живот е лъгана колко точно са 20 сантиметра?.

Тааа…пичове, можете да си отдъхнете! Защо ли?

Ами защото според резултатите от това ЕПИЧНО изследване се оказва, че ние жените предпочитаме пениси малко по-големи от нормалното.

Тоест няма нужда в гащите си да имате анаконда, която има скандална дебелина!

Плюс това е много важно да отбележим, че предпочитанията на нежния пол може да се различават малко в зависимост от контекста на връзката, в която са с въпросния мъж и неговия фалос (каква прекрасна дума, нали?).

Добре де, тъй като мъжете вече очевидно умират за точните резултати – говорим за цифри, да – ще им ги съобщим! Барабани, та-да-да-дъм, готови ли сте?

Според проучването идеалните пропорции, които жените искате са: дължина от поне 16 см и дебелина от поне 10 см.

Що се отнася за секс само за вечер цифрите са следните – 15 см и обиколка от 12 см. Хмммм….явно мацките, които си го търсят само за адреналина предпочитат по-дебелите неща, а?

В крайна сметка въпросното изследване е доста интересно, но ние молим всички господа да имат предвид, че дамите предпочитат различни размери пениси и определено са по-заинтересовани от това как се използва този инструмент, от това колко точно е дълъг.

Източник: lifebg.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари