Есил Дюран: На плаж "Камчия" няма шезлонги, няма чадъри, няма и спасители

11
Разликата от миналата година беше огромно
Разликата от миналата година беше огромно

Разликата от миналата година беше огромна

Зрители сигнализираха, че един от най-оживените и популярни плажове на Северното Черноморие – този на Камчия, е без спасители. Преди дни, мъж е бил спасен от удавяне благодарение на плажуващите, които са успели да го извадят от водата.

Сигналът за липсващите спасители е подаден от певицата Есил Дюран. „Плажувам тук от 20 години. Преди 10 дни дойдох да видя каква положението тук. Разликата от миналата година беше огромна – няма шезлонги, няма чадъри. А разбрах и най-лошото - че няма и спасители, разказа тя в ефира на „Здравей, България” по NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    4
    Ужасс
    Няма още кръчми и чалга по плажа...
  • 8
    3
    Иван Драганов
    Ами естествено, че щом няма чадъри и шезлонги ...няма да има и спасители, кои да им плаща ма овца !?
  • 4
    2
    Дюрасел
    Баба ти и дядо ти в дълбокия Анадол, все на шезлонги и чадъри са ходили на море. И като няма спасител са тичали из телевизиите. Ей, това ханъма да смъкне бурката и става като отвързана.
  • 14
    1
    Хижо
    И какво като няма спасители, без мозък ли са, че влизат на дълюокото при голямо вълнение и бурно море.. То си е живо самоубийство, после някой друг е виновен за слабоумието на неуправляемите идиоти. И да има спасители, никой не ги слуша и всеки ден вадят самонадеяни ръфляци с риск на живота си в охраняемите плажове
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари