ЕРП - Север подмени частично електрозахранването в два русенски квартала

0
С тази подмяна се подобри надеждността и сигурността на електроснабдяването в района, увериха от дружеството
С тази подмяна се подобри надеждността и сигурността на електроснабдяването в района, увериха от дружеството Снимка: ЕРП Север

Инвестицията е в кварталите "Възраждане" и "Здравец-Север"

"Електроразпределение Север" инвестира 230 000 лева в подмяна на електрозахранващи кабелни линии в кварталите "Възраждане" и "Здравец-Север" в град Русе, съобщиха на сайта на електропреносното дружество. Подменените кабелни линии средно напрежение обхващат три трафопоста, а трасето е с дължина над 700 метра, изцяло в градска среда, като част от него попада под железопътна линия. Изградена е и допълнителна резервна линия ниско напрежение, с което се предотвратява вероятността за прекъсване на електрозахранването при ремонтни дейности в района. С тази подмяна се подобри надеждността и сигурността на електроснабдяването в района.

Планираните ремонтни дейности на електроразпределителното дружество се включват в график, внимателно съобразен със спецификата на потребление в засегнатите райони. Те се провеждат за минимално необходимото на екипите време за рехабилитация на мрежата. Предварителни уведомления за планирани прекъсвания на електрозахранването се публикуват на сайта на ЕРП Север и в местните медии, съгласно Общите условия на дружеството и при стриктно изпълнение на лицензионните задължения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Гошо куче лошо
    Незнам защо се хвалят, след като никое домакинство не може без ток и няма никакви алтернативи. Все едно всички искат-неискат са ти клиенти и не могат без услугата ти. И само да допълня, че вероятно 230 хил. лв. са една част от сметките за ток в района за един месец....
  • 7
    1
    Ха-ха!
    Цели 700 метра?! Че те тия са се разорили, бе!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари