"Ергенът" се завръща

5
Най-важният човек за шоуто е ергенът Алек
Най-важният човек за шоуто е ергенът Алек

Най-важният човек за шоуто е ергенът Алек

Снимките на новия сезон на "Ергенът" започнаха, разкри "България Днес". В сряда, преди слънцето да изгрее, водещ, момичета и екип се качват на самолета и летят за Гърция, където тази година ще бъде заснет форматът. На борда, разбира се, е и най-важният човек за шоуто - ергенът Алек.

Новата скъпарска вила, в която се снима продукцията, е още по-лъскава от предната, която бе в Турция, издават още нашите източници.

Веднага след кацането екипът разпъва сетовете и кадрите по заснемането започват. Самият формат се снима приблизително около 2 месеца. Или казано с други думи - победителката ще бъде ясна в началото на ноември. Кои са участничките в новия сезон, от Би Ти Ви пазят пълна тайна. Напълно е възможно да има и популярни личности, както в предните сезони.

Ясно е само, че на кастингите през тази година се явяват рекорден брой момичета. Дали заради несметното богатство на новия ерген, или просто са го харесали визуално, девойките, напирали за предаването, били хиляди.

В същото време водещият на шоуто Наум Шопов разкри, че с жена му Теа готвят продължение на току започналия сезон. Наследникът на Христо Шопов и половинката му ще заснемат онлайн продължението на предаването, разкри самият актьор.

"Така ще ви дадем възможност да опознаете повече момичетата", обясни самият Наум, който ще води шоуто за 3-и пореден път.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Дсеррррр4444
    Оле,пак ли започва това безумие и театър!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари