Енчев...доктор Енчев!

0
Днес Енчев вече има нов екстериорен стайлинг
Днес Енчев вече има нов екстериорен стайлинг

Д-р Енчев миналата година се снима на Малдивите как катери палма. Каскадьорско, смело, рисково и тъпо, разбира се.

Щото, дърво дърво катери ли?! Не, ще кажат традиционалистите еколози, като Тома Белев - не катери! Но и тук Белев ще сбърка. В естетико - планинарската концепция на доктора катеренето на едно дърво от друго изразява най-дълбоката същност на симетрията. А красотата какво е, според авера на Брендо? Симетрияяяя...

Но това бе преди година. Днес Енчев вече има нов екстериорен стайлинг. Щото, съдържателно - интериорен, той няма как да има. Все пак той е пластик, не гностик, пише Васил Петев, BIG5.BG

Днес Енчев, може и да е заради създалата се сложна международна обстановка и ситуацията около ИДИЛ, вече го играе шпионин. Нещо повече, играе го Джеймс Бонд. Да, невероятно е, но е факт, както казваха навремето в списание "Паралели". Докторът е разпръснал из столицата нови билбордове, на който се представя така: "Енчев... доктор Енчев!". Абе същото като, орех, пълен орех, ама с други думи. Някой ще каже - брей, че си злобен! Ама не съм, напротив, по-скоро съм тъжен.

Тъжен съм, защото се чувствам измамен, подведен и изостанал. Защо ли? Ами защото достъпЪТ до нанотехнолигии, с които теоретично бих могъл да превърна себе си в Бонд, а и съпругата си - в първия български киборг, все още е напълно недостъпна за масовото гражданство, част от което съм и аз. Някак нечестно е да си вземеш една обикновена женица от Варна, после да я наблъскаш с платки, въглеродни пластини, НАСА технологии, кокосови орехи, силикон, ботокс, стабилизирана хиалуронова киселина, пластелин и стафиди, и накрая да почнеш да дразниш хората, че тя може да убие стършел от 17 метра с поглед, а ти си новия герой на МИ-6!!!

Помислете сами. Някак не е честно това състезание. Дори Кубрат Пулев би се съгласил с мен, предвид факта, че доскоро той продължаваше само напред, а Енчев и Велинова вече могат да си ходят където си искат, дори и на СПА в Молдова могат да идат (в света на шпионите - пластични хирурзи, Молдова е много тачена дестинация!)

Но съвсем друга ми бе идеята! Извън личната ми злоба по повод ултра технологичените възможности на семейството, най-много ме притеснява фактът, че сега атлети в шпионажа като Радан Кънев и Къци Вапцаров, например, категорично отпадат от играта! А това винаги е гадно. Гадно е, защото, както казва Богомил Райнов – „Шпионажът - това е игра“. А при всяка игра съществува риск номерът да не мине… Също като на сцената, само че малко по-другояче. Защото едва ли някой артист е участвал в пиеса, дето всеки излишен или фалшив жест може да му струва живота".

Пази се, Енчев, пази се в таз сложна игра! (и в този момент някакъв случаен билборд, многозначително, но без намигване, те шибва в главата).

Обичам тези сутрешни размисли...

Контролирайте въображението си! Много често то е опасно за вашето здраве...

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари