Емма, Василка и Преслава проплакаха в УМБАЛ "Канев" в първия ден на 2024

0
Днес сутринта на бял свят се появи и първото момче
Днес сутринта на бял свят се появи и първото момче

Днес сутринта на бял свят се появи и първото момче

В първата вечер на новата година в Университетска болница "Канев" се родиха три прекрасни момичета, съобщиха от отделението по акушерство и гинекология.

Бебе Емма се появи в 20:40 часа, като тя е трето дете за щастливото семейство. Час и половина по- късно, на Васильовден проплака бебе Василка. Десет минути преди полунощ се роди бебе Преслава. И трите раждания са чрез секцио цезарея, а малките дами се родиха с перфекти размери.

Днес в 7:50 часа на бял свят се появи и първото момче, а неговите родители все още избират най- хубавото име за него. Последното бебе на 2023 година също е момиче. За изминалата година в отделението по акушерство и гинекология са се родили 964 бебета.

Ние пожелаваме на семействата здрави и щастливи бебета, казаха медиците от болница "Канев".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    9
    До 8
    А може и на хохлите Олескя курвата или В(о) лодимирка на наркомана зеле дето се прекърти. Ай дърпй бе бесарабски боклук!
  • -5
    8
    Рошлямка
    А можеше да бъдат кръстени с любими имена като на нашите окупатори-Маша, Наташа, Оля или Сталинка! Славаму дядяму Путлераму!
  • -4
    7
    Стефка
    Много хубави женски имена Емма Василка и Преслава на мен ми звучат добре.Името не определя човека.Както иска така да се казва въпросът е да израснат съвестни и примерни граждани на Република България
  • -2
    6
    Петя Ташева
    Хахахаха нашите бащи стават французи Иван Мартин по до добре е Ивано Мартини бие на италиански!Кой както иска така да се кръщава има пълното право все пак сме демокрация.Но българи сме все пак аз предпочитам традиционно българските имена като Васил Христо Димитър Георги и техните производни.
  • 13
    5
    Прав си, 3
    Щото искат да са колкото може по-изкелиферчени. За това Еммммммма, второто, Василка, сигурно е от тъмнозелените, а третото най-вероятно е кръстено на любимата на мама разкекерчена чалгаджийка. Тотална чалга и опростачване, положението вече е неспасяемо. Скоро чух, че имало нова мода и при бащините имена, не се казва Иван Мартинов например, а Иван Мартин! Извинете, срам ги е от българските окончания, а за събота и неделя ще си ходят на село, а на тати на бицепса татуиран Левски! Гнус...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари