Издирваният от Интерпол за отвличане русенец е известен ММА-боец

13
ММА-боецът е осъден за отвличане и убийство по непредпазливост
ММА-боецът е осъден за отвличане и убийство по непредпазливост

ММА-боецът е осъден за отвличане и убийство по непредпазливост

Издирваният с червена бюлетина от Интерпол русенец, който бе заловен от полицията в „Златни пясъци“, е известен ММА-боец, информира Русе Медиа.

Това е 35-годишният Емил Захариев, който е бил осъден от Окръжен съд - Плевен на 7 години затвор. До ареста му се стигна след усилена работа от страна на целенасочени издирвателни действия от служители на ОДМВР - Русе, които са установили, че 35-годишният мъж се укрива на територията на Област Варна. Задържането му е осъществено на 24 февруари преди обед, докато е управлявал лек автомобил.

Емил Захариев е издирван от есента на 2017 г., като до момента се е укривал в чужбина. Обвинението срещу него и още трима души, единият от които подбудител, е било за отвличане на пострадалия Д.Д. на 11 октомври 2017 г. в село Обнова и нанасяне на телесна повреда. Към отвлечения е проявена особена жестокост чрез причиняване на черепно-мозъчна и гръдна травма, като уврежданията са в резултат на множество удари, нанесени на територията на различни населени места и деянието е извършено от повече от две лица.

Според прокуратурата през есента на 2017 г. подбудителят Е.В. получил информация за отглеждан канабис в землището на Обнова и споделил това с пострадалия, който познавал по-добре околностите на селото. Разбрали се, ако открие насажденията, да ги оберат и да разделят парите от продажбата им. Впоследствие Е.В. научил, че някой е обрал канабиса и тъй като пострадалият не отговарял на повикванията му, решил, че се крие, защото не възнамерява да дели печалбата с него. Затова поискал помощ да сплашат пострадалия и общо четиримата съучастници с два автомобила потеглили към Обнова.

Засекли пострадалия с автомобила му, последвали го и като препречили пътя му, го принудили да спре. Тъй като мъжът отричал да знае нещо за обраната марихуана, четиримата му нанесли побой, за да си признае. Пострадалият е бил бит още два пъти, като в резултат на нанесения му на три пъти побой, здравословното му състояние рязко се влошило. Затова Е.В. го откарал в Българене, издърпал го от автомобила и го оставил да лежи край пътя. Няколко месеца по-късно, през август 2018 г., пострадалият е починал, като прокуратурата тогава е добавила и обвинение за причинена по непредпазливост смърт вследствие на умишлено нанесената му тежка телесна повреда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    12
    Тодоров
    ПЕТЮ ПЛЕВЕНСКИЯ ти в ред ли си кви ги говорите всички всеки е правил грешки в живота си то по твоя ред на мислене и теб който те хване трябва да те остави на място
  • 5
    11
    Виктория
    В Русе 6 години никой и не подозираше, че този някой го издирва. В сума ти турнири участва, поне на 10 плаката го имаше през годините. Толкова народ го познава, а аз сега научавам, че бил търсен. Как ги търсят тия хора бе!?
  • 3
    10
    Петя
    Oчертават се поредните сериозни разходи за дела,адвокати,съдий,обжалване и т.н.Защо в такива велики казуси не е разрешено използването на универсалния,евтин,безотказен метод.Куршум в челото,опечалени родители,любовница,куче и ...май толкова
  • 5
    9
    азе
    Човекът се чувства идеално в "клетката". Ей сега пак, само че малко по-различна клетка :)
  • -9
    8
    ПЕТЮ ПЛЕВЕНСКИЯ
    Майка ти да еба мърша грозна да еба смърт за тебе и цялото ти семейство дано да не ми попаднеш някога в ръчичките че ще те оставя на място МАЙМУНО ГРОЗНА
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари