Емануела с аборт от бащата на "лъскавата" Каролина-Клер

0
Каролина-Клер, стана злополучно известна с двете си келяви дизайнерски рокли за 15 000 лева
Каролина-Клер, стана злополучно известна с двете си келяви дизайнерски рокли за 15 000 лева

Скандалната фолк дива Емануела е правила аборт от бащата на абитуриентката Каролина-Клер, станала злополучно известна с двете си келяви дизайнерски рокли за 15 000 лева.

Разровихме се из архивите, където се натъкнахме на шокиращи и петнящи реномето разкрития за таткото на зрелостничката - Робърт Симеонов, който през 2009 година имал неблагоразумието да участва в предаването „Цената на истината" и си изпя и майчиното мляко за най-долните си тайни, пише Всеки Ден.

В предаването отпреди 7 години тогава 38-годишният Робърт разказва, че връзката му с певицата започнала през 2005 г., когато никому неизвестната тогава Емилия Цветкова (както е истинското име на чалгаджийката) работела в кръчмата му в столичния квартал „Гоце Делчев". От изпълнение на изпълнение един ден тя го сюрпризирала с новината, че чака дете от него. Точно по това време съпругата на Робърт също забременяла и той предпочел нея и бъдещото им дете Каролина, заради което певачката била принудена да направи аборт в третия месец. Говори се, че бъдещата чалга звезда е получила 10 000 лева от Робърт.

Абитуриентката Каролина-Клер нашумя с кичозния си и показен бал преди 2 седмици, след като тя и майка й писаха писмо до Нова телевизия събитието да бъде отразено. Момичето, чиято мечта бе да привлече хорското внимание към себе си, сега иска да се заличи от земята заради срамотиите, които могат да бъдат намерени в интернет за нея. Така например хората разбраха, че по време на сексуален акт баща й Роберт Симеонов обичал да си играят с ануса му, а майка й Малина е лежала в пловдивския психодиспансер.

И вместо да изпишат вежди, родителите извадиха очите на щерка си, както гласи българската поговорка. Фалшивият образ на щастливото, успяло и богато семейство, в което живее Каролина-Клер, рухна дни след бала й, когато бе припомнен стар епизод на „Цената на истината". Освен че Емануела е правила аборт от бащата на абитуриентката, в унизителното предаването с водещ Витомир Саръиванов лъснаха и други кирливи ризи на фамилията.

В епизода на въпросната продукция унижението за семейството стига своя връх, след като бащата Роберт признава публично, че обожава да му правят федерос, или т.нар. игра с ануса по време на сексуален акт. Малко по-късно споделя, че жена му ежедневно го нарича гей - в смисъла на сексуални предпочитания, а не като обида. Причината - обичал да му пъхат някои неща в задника по време на секс. Унижението, представено пред зрителите като лични признания, продължава с изповедта на Роберт, че е бил собственик на публичен дом, участвал е във въоръжени грабежи и върха, че е предлагал платени момичета на полицаи, за да си осигури защита.

В „Цената на истината" се намесва и майка му Маргарита, която споделя, че снаха й Малина е с психически отклонения, което повлияло и на живота на сина й. Лабилното психично състояние на Малина обаче на два пъти я е отвеждало и в пловдивския психодиспансер, където жената била на хапчета и специализирана терапия. Самата тя пък твърди, че е лежала в лудницата, вследствие на тормоза от страна на съпруга си Роберт, който редовно изпадал в кризи и я пребивал до припадък.

Скандалите, които изскочиха от архива, тотално са съсипали Каролина-Клер, и нейни познати се страхуват момичето да не повтори съдбата на майка си, влизайки в лудница на крехка възраст. Девойката е изтрила всичките си профили в социалната мрежа, не излиза от дома си и приемала антидепресанти. Вината за грандиозните скандали в семейството познати хвърлят на майката Меги, бивша по паспорт Малина, която открай време искала да е известна.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари