Елеонора Митрофанова: САЩ и Великобритания "командват" България

1
Англичаните и американците изцяло командват тази страна за съжаление
Англичаните и американците изцяло командват тази страна за съжаление

Англичаните и американците изцяло командват тази страна за съжаление

Посланикът на Русия в София Елеонора Митрофанова окачестви като "безпрецедентен и абсолютно неприятелски ход" решението на българското правителство да експулсира 70 служители на руското посолство, предаде ТАСС.

В изявление за телевизия "Россия-24" каза, че САЩ и Великобритания "командват" България и те са отговорни за изгонването.

Попитана кои сили стоят за решението на правителството в София, Митрофанова отговори: "Абсолютно сигурно американците. В случая няма какво да се говори. Тук англичаните и американците изцяло командват тази страна за съжаление". Тя отбеляза, че народът на България "помни историята и се грижи за паметниците".

Митрофанова каза още, че посолството на Русия в София ще организира набирането на нови служители на мястото на изгонените, като уточни, че ще бъдат назначени 23 дипломати и 25 технически сътрудници. По думите ѝ за известен период от време "ще бъде трудно да се работи, особено в консулствата".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    daskal
    Виж ся, Льоня, цивилизационен избор е. Ако трябва да избирам между стандарта и начина на живот в САЩ и Великобритания и тези в Русия - няма нужда да мисля и една секунда. Ти какво би избрала? Гледам, че и вашите първи хора подкрепят мнението ми - там са изпратили децата си да живеят и учат. Нали?
  • -4
    2
    А бе, ....
    Изгонили 70, останали още 50. Няма спор, че след като имат пари да им плащат заплатите (и командировъчни за семействата) - могат да назначат още 700. Ама няма токова фирми, културни институти, училища, мъчилища и прочие у нас. К'во правят тогава?
  • 4
    1
    Хъкълберитъкълве
    Хапвай си Борша и не ми дрънкай, че ще ти плюя в сакето
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари