Елена Гунчева: Категорично ще гласувам против кабинета на Асен Василев

0
Призовавам политиците да загърбят тясно партийните си интереси и да помислят за българския народ, заяви адвокатката
Призовавам политиците да загърбят тясно партийните си интереси и да помислят за българския народ, заяви адвокатката Снимка: БТА

До 13 юли съм в болнични, но ще отида в Народното събрание, ако се внесе нов кабинет на „Продължаваме промяната“, за да изразя несъгласието си, заяви независимата депутатка

Категорично ще гласувам против кабинета на Асен Василев. До 13 юли съм в болнични, но ще отида в Народното събрание, ако се внесе нов кабинет на „Продължаваме промяната“, за да изразя несъгласието си“, заяви независимата депутатка Елена Гунчева, която се свързва с „24 часа“, за да разсее всички съмнения за решението си.

В последните дни много пъти дадох отговор на въпроса, като се опитах да се изразя дипломатично, но останах неразбрана, макар достатъчно ясно да заявих, че няма как да подкрепя такова правителство. Въпреки че смятам, че една поредица от избори може да се отрази тежко на българската държава и на хората заради множеството кризи, и има риск от евентуална победа на ГЕРБ, съм убедена, че това Народно събрание е изчерпало общественото доверие в себе си и се е компрометирало дотам, че повече не може да приема легитимни закони и решения“, обясни Гунчева.

Тя изрази надежда на предстоящия предсрочен вот хората да бъдат достатъчно мъдри и този път да направят разумен избор, за да не се налага отново да се повтаря същият сценарий в следващите години. „Призовавам политиците да загърбят тясно партийните си интереси и да помислят за българския народ, който вече е поставен пред голямото изпитание да оцелее“, каза още Гунчева.

Преди десетина дни тя напусна „Възраждане“ и първоначално обяви, че ще си тръгне и от парламента, но след това остана като независим депутат. „Според мен парламентът ще приключи преди края на болничните ми, но ако не стане така, ще напусна депутатското място“, добави Гунчева. Тя повтори, че е останала в Народното събрание като независим народен представител в отговор на нападките на лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов и бившите си колеги.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -10
    2
    Bace
    Тая гнусна мърла пияна е избрана с гласовете на платените рашистки тролчета, дето лапат копейки от Митрофанката и си дават Гъзовете да ги плющят шпионските шофьорчета, изгонени от пасоля! Ах, колко жалко е да си рашистка платена курвичка!
  • -8
    1
    Лайно гнусно
    Изродът на картинката от какъв кенеф е изпълзял.....лайно,избрано от разни народни лайна....нали гласува и се натиска как Рашата и Путкин да ни бомбардирали,ма,стой отдолу и да те целуне у кратуната,де,още ли си на тоя свят,боклук?????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари